utorak, 5. srpnja 2016.

UMI Super smartphone sa 4GB ram memorije

 

Malo koji smartphone može oduševiti performansama uz tako nisku cijenu. UMI Super model nudi odličnu hardversku konfiguraciju za tek nekih 200€.

Na prvu 200€ nije mala svota novca, ali pročitajte u nastavku što vam se nudi unutar kućišta najnovijeg UMI modela.
Poznati kineski proizvođač mobilnih uređaja osvježio je svoju ponudu jako poželjnim UMI Super modelom. Osim što je dopadljivog dizajna, UMI Super nudi zaista zavidne performanse.
Pročitajte u nastavu što dobijete ako se odlučite kupiti UMI Super smartphone. Mislim da nećete naći zamjerku ovom mobitelu, posebno uz ovako pristupačnu cijenu. U nastavku ću napisati par redaka teksta, koji hardver koristi UMI Super, i kakav Android možete očekivati...

Hardver UMI Super modela koje će svakoga impresionirati

UMI Super koristi potpuno metalno kućište. Tu je i procesor sa osam jezgri, već dobro poznati Helio P10 koji sve zadaće obavlja u suradnji sa čak 4GB radne memorije. Sami početak priče o hardveru mnogo obećava. Nastavak koji slijedi dosljedan je početnom dojmu.
Da bi bezbrižno koristili UMI Super tijekom cijelog dana pobrinut će se baterija kapaciteta 4000mAh, i tehnologija brzog punjenja. UMI Super posjeduje USB Type-C konektor, pa se tako ovaj smartphone uklopio u rijetke koji nude novu tehnologiju spajanja na punjač ili računalo.
Tu je i jako dobra Panasonic kamera rezolucije 13MP. Zaslon ovog modela ima dijagonalu od već standardnih 5.5“ i Full HD rezoluciju.
UMI Super će mnoge iznenaditi senzorom za prepoznavanje otiska prstiju. Ovaj dodatak je dobro poznat, ali je još uvijek često dostupan samo na smartphone uređajima koji premašuju cjenovni rang modela o kojem upravo pišem.
Za kraj da se dotaknem Androida koji će mnoge oduševiti, posebno korisnike koji nikako da se naviknu na MIUI i ostale kineske modele korisničkog sučelja. Da skratim priču, UMI Super dolazi sa originalnim Google Android sustavom 6.0 odnosno Marshmallow. Baš onaj Android kakav viđate na Nexus modelima, čist i bez ikakvih dodataka koji opterećuju korištenje.

Nema komentara:
Write comments