petak, 5. kolovoza 2016.

Kineski smartphone sa 6GB RAM-a i 64GB memorije za pohranu podataka

 

Malo koji pametni telefon se danas može pohvaliti sa čak 6GB radne memorije, i 64GB memorije za pohranu aplikacija i fotografija koje zabilježite svakodnevno.

Jedan od njih je i One Plus 3 model kineskog proizvođača Slate.
Ova kompanija se već dokazala modelima OnePlus One i OnePlus 2, koji su u svoje vrijeme konkurirali najboljim na tržištu. Ipak, što zbog politike firme, što zbog nedostatka reklamnih kampanja, i danas je prava rijetkost sresti osobu sa nekim od spomenutih modela. Kako god, oni su jako dobri, nisu baš pristupačni, ali opet se prodaju po znatno manjim cijenama od proizvođača koje smo navikli susresti u najvišem cjenovnom rangu.

Vratimo se na OnePlus 3 i specifikacije uređaja

Kako sam već spomenuo u samom uvodnom dijelu teksta, OnePlus 3 model dolazi sa 6GB RAM-a. Osim toga, vodeći ljudi kompanije su se odlučili na aluminijsko kućište čime će se ovaj model dodatno isticati u gomili. Kako i priliči premium klasi, kućište od aluminija, 6GB radne memorije i 64RAM-a trebalo bi zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.
OnePlus 3 ima zaslon veličine 5.5“, što je već standard za ovaj segment. Zaslon ima Full HD prikaz i koristi AMOLED tehnologiju. Softver je još uvijek najnoviji Android 6.0.1 Marshmallow, kojeg će 'obrađivati' 820 Snapdragon čip. Za podatke imamo na raspolaganju 64GB ROM memorije koju ne možemo proširiti.
Kamera OnePlus 3 modela, ona stražnja, ima 16 megapiksela i LED bljeskalicu, dok sa prednje strane imamo na raspolaganju 8 mega pikselnu kameru.

Koliko je jaka, ili slaba baterija na ovom uređaju?

Iskreno, 3000mAh kapaciteta za bateriju koja mora staviti u pogon smartphone ovako jakog hardvera i nije stavka koju mogu pohvaliti. Ovo je zapravo minimalna vrijednost, valjda dostatna za cjelodnevno korištenje  OnePlus 3 pametnog telefona.
Kako će se ovaj model pokazati u stvarnom svijetu znat ćemo kroz neko vrijeme kada se proda dovoljan broj primjeraka, i kada dobijemo iskrene dojmove vlasnika trenutno najjačeg OnePlus modela.

Nema komentara:
Write comments